Sekiro: Shadows Die Twice

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 22 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Game On: Sekiro Shadows Die Twice ep. 2 - Bijna dood!

In deze nieuwe aflevering van Game On spelen Rudy en Patrick weer Sekiro Shadows Die Twice. Rudy is erg zelfverzekerd in zijn skills, maar daar denkt de game toch anders over. Een beetje frustratie is in deze aflevering dan ook niet uitgesloten.

Wil je weten hoe het de heren verder vergaat in de wereld van Sekiro? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal om de volgende upload niet te missen!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?