eFootball PES 2020
  • ONTWIKKELAAR Konami
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Game On: Pro Evolution Soccer 2020 Episode 2 - Gelul over voetbal

De avond werd laat voor Rudy en Patrick. Na een hartverscheurende nederlaag voor Patrick zal hij alles uit de kast moeten halen om dit potje Pro Evolution Soccer te kunnen winnen van Rudy. Misschien werkt een hoop slap gelul over voetbal wel? We zullen het zien!

Over auteur Huub Hooijdonk

Huub Hooijdonk Een sarcast pur sang, dat is onze Huub. Deze wizzkid staat voornamelijk op het gebied van montage zijn mannetje. Hoewel je eigenlijk niet zoveel van Huub zal lezen, kijk je veel vaker naar zijn creaties dan je denkt. Huub werkt namelijk hard aan het monteren van de Game On, videopreviews en videoreviews. Ja, het sarcasme van Huub zal je inderdaad wel vaker gaan zien...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?