eFootball PES 2020

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Game On: Pro Evolution Soccer 2020 - AZ vs Ajax!

Rudy en Patrick zijn beiden twee mannen die enorm van voetbal houden. Vandaag is het dan eindelijk tijd voor Pro Evolution Soccer! Waarom de mannen zijn gegaan voor PES en niet voor FIFA is mij niet helemaal duidelijk, maar ieder zijn keus natuurlijk! Eens kijken of beide heren ook daadwerkelijk pro zijn in voetballen!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?