New Super Mario Bros. U Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 11 januari 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform
  • Gameliner score -

Game On: New Super Mario Bros U Deluxe - Rudy's Redemption

Rudy en Patrick doen waar ze goed in zijn: New Super Mario Bros U Deluxe speedrunnen zonder voorbereiding! Nouja ze zijn goed in het onvoorbereid te werk gaan... Het speedrunnen gaat ze minder goed af... Wel speelt Rudy een stuk sportiever! Deze kant heb ik nog nooit van hem gezien!

Over auteur Huub Hooijdonk

Huub Hooijdonk Een sarcast pur sang, dat is onze Huub. Deze wizzkid staat voornamelijk op het gebied van montage zijn mannetje. Hoewel je eigenlijk niet zoveel van Huub zal lezen, kijk je veel vaker naar zijn creaties dan je denkt. Huub werkt namelijk hard aan het monteren van de Game On, videopreviews en videoreviews. Ja, het sarcasme van Huub zal je inderdaad wel vaker gaan zien...

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?