Mario Kart 8 Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Game On: Mario Kart 8 Deluxe Rematch - Rudy wilde graag een keer winnen.

Zoals we inmiddels allemaal wel weten kan Rudy super goed tegen zijn verlies. Zo goed zelfs dat hij een rematch wilde om te laten zien dat hij het niet erg vindt om nog een keer te verliezen... Toch? Bereid je voor op de Battle for Mario Kart waarbij de heren nog 1x strijden voor de titel "Slechtste Chauffeur van Nederland"!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?