Little Nightmares

  • Ontwikkelaar Tarsier Studios
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Platform, Horror
  • Gameliner score

Game On: Little Nightmares - Stelletje schijtluizen!

De tweede game die tijdens de horror maand gespeeld wordt: Little Nightmares! Rudy heeft al zijn moed bijeen geschraapt om deze game eens goed aan de tand te voelen! Bang is de beste meneer nog steeds wel een beetje, maarja, je kan natuurlijk niet alles hebben! Get ready for some Nightmares!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?