Check hier alle E3 2021-content

Broforce

  • Ontwikkelaar Free Lives
  • Eerste releasedatum 7 april 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Game On: Broforce - broederschap op de proef gesteld

Het is weer tijd voor een nieuwe gameplay-video van onze twee favoriete actiehelden. In deze One-Off spelen onze Rudy en Patrick samen Broforce. Kunnen deze bro's de game samen overwinnen, of is er na de speelsessie weinig van hun broederliefde meer over?

Volgende week volgt er weer een nieuwe game die Patrick en Rudy samen spelen. Wil je onze nieuwste uploads niet missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en zet je notificaties aan!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?