Check hier alle E3 2021-content

Event: Destiny 2 launch event

Fans zaten er op te wachten en hij is er dan eindelijk. We hebben het uiteraard over Destiny 2. Met miljoenen spelers wereldwijd, en een flink aantal in Nederland, is dat reden genoeg voor Activision om een dik feest te organiseren. Dit keer reizen Koen en Rudy af naar de Melkweg te Amsterdam om de lancering in te knallen.

Terwijl Koen voortijdig het pand moest verlaten vanwege de terugreis naar het verre oosten, is Rudy tot in de late uurtjes doorgegaan. Over Rudy gesproken, waar is hij eigenlijk?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?