eFootball PES 2021

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 15 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

EURO 2020: Noord-Macedonië vs. Nederland in eFootball PES 2021

Nederland treedt vanavond aan tegen Noord-Macedonië. Zoals je gewend bent voorspellen wij de wedstrijd van vanavond door het voor te spelen in eFootball PES 2020 of FIFA 21. Vandaag dus de beurt aan de wedstrijd Noord-Macedonië tegen Nederland. Eerder speelde Nederland in onze voorspellingen gelijk tegen Oekraïne en ging Nederland op pijnlijke wijze onderuit tegen Oostenrijk. Nu is Noord-Macedonië de tegenstander. Op papier toch een stuk minder, dus nu moet Nederland de punten pakken om nog kans te maken om door te kunnen gaan in onze voorspellingen. We kunnen je vast verklappen dat er in ieder geval een schitterend doelpunt wordt gescoord.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?