FIFA 21

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EURO 2020: Nederland vs. Oostenrijk in FIFA 21

Na het bloedeloos gelijkspel van Nederland tegen Oekraïne in de eerste EURO 2020 wedstrijd neemt Oranje het ditmaal op tegen Oostenrijk. Rudy en Patrick voorspellen op deze manier weer de uitslag van vanvond. Weet het Nederlands elftal vandaag de drie punten te veroveren? Of blijk Oostenrijk toch een lastigere tegenstander dan verwacht?

Wat denk jij dat de uitlsag vanavond wordt?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?