eFootball PES 2020

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EURO 2020: Nederland vs. Oekraïne in eFootball PES 2021

Vanavond is het zover, dan treedt Nederland in de eerste poulewedstrijd aan tegen Oekraïne tijdens EURO 2020. Reden genoeg voor Patrick en Rudy om te gaan voorspellen wie er gaat winnen. Ze vechten dit uit in een potje eFootball PES 2020, waarbij Rudy het Nederlands elftal onder zijn hoede neemt en Patrick speelt met het nationale team van Oekraïne.

Wie denk jij dat er vanavond gaat winnen?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?