FIFA 21

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EURO 2020: Kwartfinale: Zwitserland - Spanje in FIFA 21

De eerste kwartfinale is die tussen Zwitserland en Spanje. Nadat Zwitserland wist te verrassen in de achtste finale door Frankrijk uit het toernooi te knikkeren, is nu Spanje de opponent. Weten de Zwitsers ook deze zware klus te klaren of blijkt Spanje toch een maatje te groot? Rudy en Patrick voorspellen de uitslag van de wedstrijd in FIFA 21.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?