eFootball PES 2021

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 15 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

EURO 2020: Kwartfinale: Oekraïne - Engeland in PES 2021

De laatste wedstrijd in de kwartfinales van EURO 2020 gaat tussen Oekraïne en Engeland. Oekraïne heeft op knappe wijze Zweden uit het toernooi geknikkerd, maar lukt dat ook met de grote voetbalnatie Engeland. De Engelsen zijn erop gebrand een goed resultaat te behalen op dit eindtoernooi, zeker nu er al een aantal grote landen uit zijn als Frankrijk en Portugal. Patrick en Rudy voorspellen de winnaar in PES 2021.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?