eFootball PES 2021

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 15 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

EURO 2020: Achtste Finale: Zweden - Oekraïne in eFootball PES 2021

De laatste wedstrijd van de achtste finales van EURO 2020 staat op het programma. Als de wedstrijd tussen Zweden en Oekraïne gespeeld is, dan zijn alle kaarten voor de kwartfinales geschud. Welk van deze twee landen weet zich te verzekeren van een plaats in de volgende ronde? Patrick en Rudy spelen ook deze wedstrijd weer tegen elkaar om te voorspellen welk van de twee teams doorgaat.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?