FIFA 21

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EURO 2020: Achtste Finale: Wales - Denemarken in FIFA 21

Vanavond neemt Wales het op tegen Denemarken in de eerste achtste finale van het Europees Kampioenschap voetbal 2021, ofwel EURO 2020. Het is een belangrijk duel, want als Nederland weet te winnen van Tsjechië dan is de winnaar van dit duel de volgende tegenstander van Oranje. Rudy en Patrick vechten het met elkaar uit om te zien of Wales of Denemarken zich kwart finalist mag noemen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?