FIFA 21

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EURO 2020: Achtste Finale: Nederland - Tsjechië in FIFA 21

De achtste finales van EURO 2020 zijn in volle gang. Het Nederlands elftal is afgereisd naar Budapest om het op te nemen tegen Tsjechië. Volgens velen is Oranje al verzekerd van een plek in de kwartfinale, maar wordt Tsjechië dan niet onderschat? Patrick en Rudy voorspellen de uitslag door de wedstrijd van vanavond vast te spelen in FIFA 21. Wie gaat er door?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?