FIFA 21

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EURO 2020: Achtste Finale: Engeland - Duitsland in FIFA 21

Engeland tegen Duitsland is een wedstrijd om naar uit te kijken en het is eigenlijk jammer dat ze elkaar al treffen in de achtste finale. Dit affiche had niet misstaan in de finale. Helaas is het niet anders en moet één van de twee voetbalgrootmachten al huiswaarts na deze wedstrijd. Patrick en Rudy gingen er weer eens goed voor zitten en voorspellen wie van de twee er gaat winnen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?