Check hier alle E3 2021-content

E3: Nabespreking van Ubisoft

  • Door Patrick Meurs
  • op 17 juni 2018 om 11:00

Ook het Franse Ubisoft had tijdens E3 het een en ander te vertonen. Het was dan niet allemaal even nieuw meer door het jaarlijkse lekfestijn, maar dat weerhield de uitgever er niet van om geheel op eigen wijze haar games en plannen te presenteren.

Rudy en Patrick namen weer op hun eigen wijze de presentatie door, waarbij Rudy helemaal happy werd van Skull & Bones en Patrick juist minder vrolijk werd van Assassin's Creed Odyssey. Waarom? Check het zelf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?