E3: Nabespreking van Sony PlayStation

  • Door Patrick Meurs
  • op 17 juni 2018 om 14:00

Van de 'Big Three' was Sony PlayStation de tweede om diens toekomstplannen uit de doeken te doen. De Japanse grootmacht nam eens goed de tijd om hun krakers in geuren en kleuren te presenteren, waarvan een hoop exclusief voor de PlayStation.

Patrick en Rudy namen zo hun favorieten door, waarbij het duidelijk werd dat Rudy helemaal loesoe gaat op blaadjes en Patrick kennelijk een pickle is die een hekel heeft aan pre-order praktijken. Het klinkt raarder dan het is, maar kijk vooral even de onderstaande video. Iets met context en zo.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?