Check hier alle E3 2021-content

E3: Nabespreking van Microsoft

Het is de week dat Patrick en Rudy eens samen goed om tafel gaan zitten. De E3 is namelijk weer voorbij en het is tijd om conclusies te trekken. Gelukkig hebben de heren een uiteenlopende smaak wat zorgt voor flink wat gespreksstof. De tweede die aan de beurt was, was Microsoft met de Xbox Briefing.

Xbox was slechts nummer twee in de rij, we hebben er nog vijf te gaan! Dit hele weekend staat in het teken van de nabeschouwing. Kom dan ook zeker geregeld terug voor de andere shows. Deel jij de mening van de heren? Laat het weten in de reacties!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?