Check hier alle E3 2021-content

E3: Nabespreking van EA

De E3 persconferenties zitten er alweer op en we hopen dan ook allemaal dat er flink wat moois tussen zat. De een viel wat beter in de smaak dan de ander, maar we lopen ze, zoals beloofd, allemaal langs. Patrick en Rudy trappen deze serie af met Electronic Arts, een show waar zeker wat over te zeggen is.

Electronic Arts was slechts de eerste van zeven persconferenties. Dit hele weekend staat in het teken van de nabeschouwing. Kom dan ook zeker geregeld terug voor de andere shows. Deel jij de mening van de heren? Laat het weten in de reacties!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?