Check hier alle E3 2021-content

E3: Nabespreking van Bethesda

Bethesda kwam dit jaar met een ijzersterke show. Todd Howard en Pete Hynes wisten het publiek te vermaken en daar nemen zowel Patrick als Rudy de pet voor af. Een presentatie is natuurlijk leuk, maar het gaat om de games. Ons favoriete tweetal neemt deze rustig met elkaar door.

Bethesda lag lekker in het midden, maar geen zorgen, we hebben er nog vier te gaan! Dit hele weekend staat in het teken van de nabeschouwing. Kom dan ook zeker geregeld terug voor de andere shows. Deel jij de mening van de heren? Laat het weten in de reacties!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?