E3: Nabespreking Square Enix

  • Door Patrick Meurs
  • op 16 juni 2018 om 19:10

De heren Rudy en Patrick namen ook de zeer beknopte presentatie van Square Enix onder de loep, waarin de hoofdrol toch wel was weggelegd voor Lara Croft. Toch moest en zou Rudy het nog even hebben over zijn geliefde Kingdom Hearts 3.

Patrick was eerder geïntrigeerd door het stille The Quiet Man en Babylon's Fall, ook al kon hij geen touw aan de presentatie vastknopen. Dat en meer bespreekt het dynamische duo in de nabespreking van Square Enix' E3 mediabriefing.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?