Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Xbox gaat los tijdens Xbox briefing (E3 2018)

Wij zijn nog steeds aan het bijkomen van de Xbox E3-presentatie. Xbox heeft ons in anderhalf uur tijd volgepropt met een arsenaal aan trailers. De show verliep soepel en het tempo zat er goed in. In een korte periode kwam er ongeveer vijftig games voorbij met flink wat opvallende titels. Wat dacht je bijvoorbeeld van Forza Horizon 4, Halo Infinite, Cyberpunk2077, Session en Fallout 76? Dit was het nieuws van de Xbox E3 persconferentie!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Morgen zijn we weer terug met een nieuwe E3 Dit was het nieuws-special! Vannacht was namelijk de Bethesda presentatie en later vandaag zijn de Square Enix- en Ubisoft presentaties te kijken! Tot morgen!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?