Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Vivendi ziet af van Ubisoft en Atari VCS (Week 12)

  • Door Patrick Meurs
  • op 25 maart 2018 om 14:00

Niets is zo veranderlijk als het Nederlandse weer in maart, behalve de industrie. Er gebeurde afgelopen week zomaar rare dingen. Zo verloor Vivendi de strijdlust en Manticore - Galaxy on Fire diens releasedatum. De Ataribox verloor ook wat, namelijk de naam, maar kreeg er wel een nieuwe voor terug. Heb je hier helemaal niks van meegekregen? Geen ramp. We vatten het voor je samen. Dit was het nieuws van week 12.

Zo, nu ben je weer helemaal bij. Vind je dit soort video's ook zo verrekte tof en handig? Geef hem dan een dikke duim omhoog en laat jezelf horen in de comments. Volgende week zijn we terug met het nieuws van week 13.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?