Dit was het nieuws: Ubisoft liet zich niet stoppen door Leaky Weeks (E3 2018)

Terwijl menig game al bij Microsoft getoond was of de beelden een paar dagen geleden al op straat kwamen te liggen, leek Ubisoft daar 'Zero Fox' om te geven. De Franse uitgever verraste misschien niet meer op alle fronten, maar probeerde toch nog op allerlei manieren de achterban op te zwepen tijdens diens mediabriefing. Heb je het allemaal gemist? Check dan vooral deze Dit Was Het Nieuws E3 special .

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Morgen zijn we weer terug met de laatste E3 Dit was het nieuws-special van Nintendo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?