Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Dit was het nieuws: Thanos schopt kont in Fortnite (Week 19)

De aanloop naar de E3 is ook in week 19 duidelijk merkbaar en we hebben weer meer dan genoeg moois voor je op het programma staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het vele Nintendo Switch nieuws, een nieuwe Legend of Zelda en het nieuwe event van Fortnite. Wachten hoeft niet, hier komt het nieuws van week 19!

Heb jij al meegedaan aan ons lezersonderzoek? Meedoen kost je niet veel tijd en kan je zomaar een nieuwe PlayStation 4 Slim opleveren! Volgende week zijn we terug met het nieuws van week 20. Bedankt voor het kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?