Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Square Enix hield het kort maar krachtig (E3 2018)

Ook Square Enix hield een presentatie, maar deze was aanzienlijk korter dan de rest. Er zaten wat leuke dingen tussen, maar bijzonder was deze show niet bepaald. Natuurlijk kregen we meer te zien van Tomb Raider en ook Final Fantasy kwam even langs. Daarbij kondigde de uitgever twee nieuwe games aan! Heb jij de half uur durende presentatie gemist? Dit was het nieuws van Square Enix.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Later vandaag verschijn ook de E3 Dit was het nieuws special van Ubisoft! Blijf dus zeker nog even hangen gamers!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?