Dit was het nieuws: Square Enix hield het kort maar krachtig (E3 2018)

Geplaatst: 12 juni 2018 14:00
Aangepast: 7 juli 2018 16:45

Ook Square Enix hield een presentatie, maar deze was aanzienlijk korter dan de rest. Er zaten wat leuke dingen tussen, maar bijzonder was deze show niet bepaald. Natuurlijk kregen we meer te zien van Tomb Raider en ook Final Fantasy kwam even langs. Daarbij kondigde de uitgever twee nieuwe games aan! Heb jij de half uur durende presentatie gemist? Dit was het nieuws van Square Enix.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Later vandaag verschijn ook de E3 Dit was het nieuws special van Ubisoft! Blijf dus zeker nog even hangen gamers!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer