Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Spyro Remastered, PlayStation 5 en Spider-Man (Week 14)

  • Door Patrick Meurs
  • op 8 april 2018 om 14:00

Ook week 14 gaf zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Er is namelijk weer meer dan genoeg verschenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de terugkeer van Spyro, de releasedate van Spider-Man en de geruchten omtrent de PlayStation 5. Zit je er klaar voor? Dit was het nieuws van week 14!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 15!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?