Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Sony doet het even anders deze E3 (E3 2018)

Bijna iedereen dacht even dat Sony PlayStation op de rand van faillissement stond toen het de show opende in een uit de kluiten gewassen partytent, maar de Japanse gamegigant gooide uiteindelijk met de een na de andere aankondigings- en gameplaytrailer. En dat allemaal om 3:00 Nederlandse tijd... Heb je dat gemist omdat je liever uitgerust op je werk staat? Geen probleem. Speciaal voor jou hebben we alles samengevat in de E3 Dit Was Het Nieuws -PlayStation editie.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Later op de dag zijn we weer terug met nieuwe E3 Dit was het nieuws-specials!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?