SoulCalibur VI

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Dit was het nieuws: Shadow of the Tomb Raider en SoulCalibur VI (Week 11)

Week 11 kwam ietwat traag op gang, maar toen de week eenmaal vaart had, was deze niet te stoppen. Zo kwam er nieuws omtrent Tomb Raider, SoulCalibur VI en Days Gone naar buiten. Heb jij iets gemist? Geen probleem, dit was het nieuws van week 11!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 12!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?