Dit was het nieuws: Samen overleven we het wel (Week 25)

  • Door Patrick Meurs
  • op 24 juni 2018 om 14:00

Voorgaande week stond geheel in het teken van de E3, maar vanaf vandaag gaan we gewoon weer van start met de reguliere Dit was het nieuws. De E3 drukte is weer gaan liggen, maar dat wil niet zeggen dat er een tekort aan nieuwtjes is. Zo komen Call of Duty, Beyond Good and Evil 2 en een samenwerking tussen Xbox en Nintendo voorbij. Dit was het nieuws van week 25!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 25!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?