Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Red Dead Redemption 2 komt mogelijk in juni (Week 52)

Terwijl Rudy heerlijk van zijn welverdiende vakantie aan het genieten is, neemt onze nieuwe collega Patrick Meurs de week met je door. In dit was het nieuws blikken we terug op enkele noemenswaardigheden die de game-industrie heeft beziggehouden afgelopen week. Zo draait de geruchtenmolen weer op volle toeren en is er een mogelijke releasedatum van Rockstar's Red Dead Redemption 2 opgedoken, stelt Nintendo haar online service voor de Switch nog even uit en regent het klachten bij Niantic van boze Pokémon meesters.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?