Dit was het nieuws: Radiostilte Cyberpunk 2077 opgeheven (Week 2)

De tweede week blijkt in contrast met de eerste week van 2018 een vruchtvolle week te zijn. De kommertijd is overduidelijk voorbij, want er duiken weer de nodige geruchten, aankondigingen en games de kop op. Nintendo presenteerde bijvoorbeeld in de Nintendo Direct een flink aantal Switch-titels, waaronder Donkey Kong Country Tropical Freeze en Hyrule Warriors: Definitive Edition, Cyberpunk 2077 liet eindelijk eens iets van zich horen, en Google komt met een eigen VR-bril! Zit je er klaar voor? Dit was het nieuws van week 2!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 2!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?