Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Nintendo spendeert alle tijd aan Super Smash Bros. Ultimate (E3 2018)

De E3 loopt op zijn eind en Nintendo heeft de laatste grote show mogen geven. Dit deden ze wederom niet voor een groot publiek, maar gewoon via een simpele Nintendo Direct. Er was genoeg moois te zien, zo kwam er een heerlijk feestje in de vorm van Mario Party voorbij, maar het draaide toch vooral om Super Smash Bros. Ultimate. Dit was het nieuws van Nintendo!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Helaas was dit de laatste E3 Dit was het nieuws-special, maar we komen later deze week terug met een nabeschouwing. Blijf dus zeker kijken!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?