Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Nintendo heeft een nieuwe baas (Week 17)

Week 17 zit er alweer zo goed als op en wat een weekje was het weer. Half Nederland voelt nog de nasleep van het spijkerpoepen, koekhappen en oranjebittertjes achter de huig kantelen, wat we allemaal te danken hebben aan Baas Wim-Lex. Bij Nintendo is juist net een bazentransitie aan de gang, waar je door je chauvinisme wellicht niks van hebt meegekregen. Daarom vertellen wij het je maar. Dat en veel meer zie je in Dit was het nieuws.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 18!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?