Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Nieuwe beelden Death Stranding (Week 49)

De tijd vliegt voorbij en ook week 49 van 2017 is een ding van het verleden. Afgelopen week stond voornamelijk in het teken van de Game Awards, waarbij er menig game is geteased, getoond en aangekondigd. Zo passeren Tomb Raider, Death Stranding en SoulCalibur 6 de revue. Heb jij iets gemist? Geen nood, dit was het nieuws van week 49!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 50!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?