Dit was het nieuws: Metroid Prime 4, PlayStation Now en de Spyro trilogie (Week 7)

Ook week 7 heeft aan vadertje tijd moeten geloven. Menig game heeft een Valentijns DLC ontvangen, en menig gamer heeft zijn vriend of vriendin getrakteerd op een lekker avondje uit. Onze nieuwsdienst zit echter niet stil gedurende deze commerciële periode en heeft nieuwsbericht na nieuwsbericht op de site geplaatst. Zo kwamen er geruchten rondom Metroid Prime 4 voorbij, heeft PlayStation de PlayStation Now service gelanceerd en hoorden we iets over onze favoriete paarse draak, Spyro. Dit was het nieuws van week 7!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 8!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?