Dit was het nieuws: Lootboxes nu ook in Nederland illegaal (Week 16)

  • Door Patrick Meurs
  • op 22 april 2018 om 14:00

Week 16 was er weer eentje voor in de boeken. Zelfs het warme weer weet onze nieuwscrew er niet van te weerhouden om dagelijks het laatste nieuws aan jullie te melden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het uitstel van Dark Souls, de geruchten omtrent Black Ops 4 en de tegenslag van Pro Evolution Soccer? Zit jij er koel bij? Dit was het nieuws van week 16!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 17!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?