Dit was het nieuws: EA Play geeft het E3 startsein (E3 2018)

De E3 is officieel begonnen en Electronic Arts mocht het bal openen. Om die lawine van nieuws een beetje behapbaar te maken, presenteren wij dagelijks een dit was het nieuws met het laatste E3-persconferentie nieuws. De EA Play persconferentie duurde een uur en bevatte eigenlijk weinig verrassingen. Toch was menig man verbaast met de onmiddelijke release van Unravel 2. Heb jij iets van de EA persconferentie gemist? Dit was het EA Play nieuws!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Morgen zijn we weer terug met een nieuwe E3 Dit was het nieuws-special! Vandaag is het namelijk de beurt aan Microsoft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?