Dit was het nieuws: Call of Duty, No Man's Sky en PS VR (Week 13)

Er is een grote kans dat je nu met een schaal vol gevonden paaseieren op de schoot te wachten op jouw wekelijkse portie nieuws. Ook deze week is er weer genoeg verschenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Call of Duty-DLC, de prijsdaling van de PS VR en de terugkeer van No Man's Sky. Neem gerust nog een paaseitje en maak je klaar voor het nieuws van week 13!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 14!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?