Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Burnout remastered, Ni No Kuni II en Battlefield 1 (Week 8)

Er zijn alweer acht weken voorbij gevlogen en het duurt niet lang voordat we alweer in maart aanbeland zijn. Terwijl half Nederland klappertandend voor de kachel zit, zit de andere helft voor een dikke televisie zijn favoriete game te spelen. De nieuwsdienst tikt echter nieuwsbericht na nieuwsbericht en plaatst deze op de website. Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuws omtrent Battlefield 1, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom en Burnout Paradise Remastered. Iets gemist? Geen probleem, dit was het nieuws van week 8!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 9!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?