Dit was het nieuws: Black Ops 4, The Division 2 en Super Smash Bros. (Week 10)

  • Door Patrick Meurs
  • op 11 maart 2018 om 14:00

Afgelopen week is er een om niet snel te vergeten. Zo kwam Nintendo met een ijzersterke Nintendo Direct waarin games zoals Super Smash Bros en Captain Toad voorbijkwamen, onthulde Ubisoft The Division 2, en kondigde Activision de door iedereen verwachtte Call of Duty: Black Ops 4 aan. Zit jij er al helemaal klaar voor? Dit was het nieuws van week 10.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 11!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?