Dit was het nieuws: Battlefield 5 aangekondigd (Week 21)

Het is vanaf deze week officieel oorlog in shooterland. EA heeft Activision namelijk de handschoen toegeworpen door Battlefield 5 uit de doeken te doen. Intussen sluipt de PlayStation 4 de laatste fase van diens levenscyclus in en propt Epic Games een slordige 100 miljoen in een spaarvarken om Fortnite-competities van prijzen te voorzien. Heb je het deze week moeten missen? Geen nood. Dit wat het nieuws van week 21.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 22!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?