Dit was het nieuws: Assassin's Creed gaat op Odyssey (Week 22)

  • Door Patrick Meurs
  • op 3 juni 2018 om 14:00

Het aftellen naar de E3 is al begonnen en uitgevers lijken de zenuwen maar moeilijk onder bedwang te kunnen houden. Zo komt er een nieuwe Fallout aan, teased Ubisoft een nieuwe Assassin's Creed en maakt Nintendo drie nieuwe Pokémon games bekend. Ben jij al up-to-date? Dit was het nieuws van week 22!

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 23!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?