Check hier alle E3 2021-content

Dit was het nieuws: Alle paarden naar de E3 startlijn a.u.b. (Week 18)

  • Door Patrick Meurs
  • op 6 mei 2018 om 14:00

Nu we de maand mei alweer hebben aangetikt, beginnen diverse uitgevers en ontwikkelaars hun paradepaardje richting de E3 startblokken te sturen. Zo gaf Ubisoft onderhand eens wat gameplaybeelden van Beyond Good & Evil 2 vrij en ging Rockstar deze week helemaal los met Red Dead Redemption 2. We kunnen ons bijna niet voorstellen dat dit alles aan je voorbij is gegaan, maar mocht dat toch het geval zijn, laat je dan weer helemaal op de hoogte brengen met de Dit was het nieuws van week 18.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 19!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?