Dit was het nieuws: Activision strooit met informatie rondom Black Ops 4 (Week 20)

Week 20 was een week van uitersten, zo is gebleken. Waar de een strooide met aankondigingen en informatie over nieuwe games, moesten anderen juist uitstellen. Het was een shooterfestijn bij EA, Bethesda en uiteraard Activision, die met Call of Duty Black Ops 4 eindelijk de geruchtenmolen tot stilstand bracht. Heb je hier bijna niets van meegekregen, kijk dan op je gemak alles even terug in deze Dit was het nieuws.

Kun je dit soort video's wel waarderen, laat dan een duimpje omhoog achter.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?