Check hier alle E3 2021-content

Battletoads

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 augustus 2020
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Fighting, Party, Platform
  • Gameliner score

De Challenge: Battletoads - Niet doodgaan in de Turbo Tunnel!

De Challenge is een nieuw onderdeel op Gameliner waarin één van onze redacteurs een moeilijke uitdaging moet zien te voltooien. Bram heeft de eer de aftrap te mogen doen en heeft gelijk al een lastige challenge voor de kiezen. Hij moet namelijk de Turbo Tunnel van Battletoads 2020 zien te overleven zonder dood te gaan. Zou het hem lukken zijn padden naar het einde van de tunnel te leiden? Of krijgen we een video vol roadkills te zien?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?