Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 18 maart 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, JRPG
  • Gameliner score -

15 Minutes Of: Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Nadat Stranger of Paradise Final Fantasy Origin werd aangekondigd tijdens Square Enix' stream gedurende de E3 kwam er direct een demo versie vrij. Een mooie gelegenheid om vast te kijken wat de game ons te bieden heeft en daarom heeft Rudy op de PlayStation 5 ruim een kwartier aan gameplay van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin voor je opgenomen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?