Predator: Hunting Grounds

  • Ontwikkelaar Illfonic
  • Eerste releasedatum 24 april 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Predator: Hunting Grounds Gameplay

Het jachtseizoen was afgelopen weekend even geopend tijdens het gratis trial weekend voor Predator: Hunting Grounds. Ondanks dat de game pas later deze maand verschijnt kon iedereen dus al even aan de slag. Die kans liet Rudy natuurlijk niet aan zich voorbij schieten en hij heeft dan ook gelijk zijn ongezouten mening in een preview gegoten. Als je, ondanks het advies om thuis te blijven, niet de kans hebt gehad om Predator: Hunting Grounds uit te proberen, dan hebben wij wat gameplay voor je opgenomen.

Predator: Hunting Grounds is een asymmetrische shooter waarin je de jager bent of degene die opgejaagd wordt. Als je in het Fireteam zit, dan moet je opdrachten voltooien voordat de Predator je weet te vinden. Als Predator moet jij het Fireteam juist opjagen en te pakken zien te krijgen. Hiervoor heb je de beschikking tot dodelijke wapens als de Plasma Caster, Combistick, Smart Disc en Wrist Blades, terwijl het Fireteam zich moet zich te verdedigen met pistolen, shotguns, assault rifles en granaten.

Predator: Hunting Grounds verschijnt op 24 april voor pc en PlayStation 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?